TIPS and TRICKS
Ro En De
site map I contact SEO   
 

TIPS AND TRICKS

Aici veti gasi informatii despre cum sa folositi aparatul (celular, compact, D-SLR) in mod avantajos pentru propriile creatii. In timp ce profesionistii stiu deja ce trebuie sa faca, pentru ca serviciul in sine le cere anumite cunostinte/un anumit stil, amatorii (celular/compact) si semi-profesionistii
(D-SLR) vor gasi informatii utile pentru a avansa in fotografie si mai ales videografie. Bineinteles ca nu ne suparam daca si profesionistii mai trag cu ochiul…doar suntem cu totii colegi.

Foto sau Video?
Ce sa fac, o fotografie sau sa flmez? Intrebarea asta nu si-au pus-o prea multi intrucat nici aparatura nu exista si nici internetul nu era pregatit pentru partea video,… pana acum. Raspunsul este simplu daca intelegi avantajul fiecarui mediu…

Care este fotografia perfecta?
Cea care iti place tie…si la inca o suta de persone! Parerea sincera a apropiatilor despre o imagine facuta de tine este foarte ajutatoare pentru a progresa in ceea ce creezi. (Oamenii din jur sunt ca o clasa la universitate, iar cunoscatorii in domeniu ca mici mentori) Desigur, pentru a intelege ce necesita o fotografie buna trebuie sa citesti mai departe aici….(PE FACEBOOK)

Ce aparat sa-mi cumpar?
Daca inca nu ti-ai achizitionat nici un aparat de facut ‘poze’ citeste mai departe aici… Daca ai deja un
aparat mic de fotografiat dar vrei ceva mai performant (eventual vine ziua ta aniversara) citeste aici…
Fotografii semi profesionisti vor trece de la un aparat de Euro 400-600 (numai aparatul) la un aparat de Euro 700-2000 pentru a face fata la nunti, botezuri, etc.

Este fotografia arta sau doar o reproducere mecanica (electronica) a realitati?
Multi intelectuali si critici inca se cearta pe raspunsul la acesta intrebare. Daca ajungi sa cunosti fotografia, videografia, cinematografia, pictura, desenul, sculptura, etc., vei avea argumente si de o parte si de alta.